Vi er
Intenza.

Mere end blot et navn eller logo er Intenza et sted i hjertet, hvor vores interessenter og brugere mødes for at fortælle vores brands historie. Intenza er mindeværdig. Vi legemliggør autenticitet og værdier.

Mission og vision.

Vision

Vores vision er at tilbyde bæredygtige sundheds- og fitnessløsninger for at fejre kraften i holistisk sundhed. Sind. Legeme. Sjæl.


Mission

Live. Arbejde. Spil
At muliggøre storhed gennem sundheds- og fitnessløsninger og velværeoplevelser for at fremme, støtte og styrke personlig og organisatorisk sundhed.


Opnå mere sammen

Ved at omfavne styrken i samarbejde sætter vi et benchmark for integritet og etik, mens vi sætter de højeste standarder for design, kvalitet, service og innovation.


I morgen i dag

Vi flytter nutidens grænser ved at kombinere kreativitet med morgendagens teknologi.


Design

Vores succes skyldes at udforske nye metoder og ideer ud over konventionelle grænser. Drevet af innovation og inspireret af teknologi designer vi produkter, der illustrerer, hvordan vores filosofi og DNA anvendes på hvert trin i processen. Vi skaber vores egen vej med passion og indsigt for at designe exceptionelle, bæredygtige produkter.


Partnerskab

Mennesker er vores mest værdifulde aktiv, og vi bygger relationer baseret på fælles værdier og menneskecentrerede strategier. Som ét team arbejder vi stolt sammen på tværs af lande, på tværs af tidszoner og på tværs af grænser. Vores kolleger, vores partnere, vores brugere. Dette er det globale Intenza-fællesskab.


Excellence

Vores unikke tilgang til design får os til at tænke i oplevelser, og vi bruger disse historier til at skabe vores produkter. Vi sætter menneskets opfattelse i højsædet, når det kommer til æstetik. Vi omfavner enhver mulighed for at sikre den bedste brugeroplevelse. Intenza produkter er lavet uden kompromis. Ingen detaljer er for små, og ingen proces er for meget, når det kommer til at opnå ekspertise.


Arv

Vores historie tegner et portræt af et brand, der værdsætter værdien af ​​tradition, og hvordan det kan holde os jordet, mens det driver os fremad. Vores arv er bygget op fra bunden. Vi bevarer stabilitet og styrke ved at forblive tro mod vores fundament. Vi stræber efter at tilføre bæredygtighed på tværs af vores brand for at understøtte vores forpligtelse til at drive forretning med integritet. Disse principper vil øge den værdi, vi giver vores lokalsamfund, og sammen bygger vi en arv, der er skabt til at holde.

Historien

Hvilket produkt blev lavet først, hvilket er størst og hvad byder fremtiden på?